| DUAL XL DELUXE KALVERHUT

“GEMAK VOOR UW KALVEREN EN UZELF.”

De Dual XL kalverhut is de enige duo kalverhut op de markt met een oppervlakte binnen de hut van maar liefst 4,5 m². Dankzij deze ruime kalverhut is uw melkveebedrijf klaar voor wat de toekomst brengt op gebied van kalveropfok!

SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR DUO-OPFOK
De opfok van kalveren tot goede melkkoe kan op verschillende manieren. De ene veehouder kiest voor zo lang mogelijk individuele opfok terwijl de andere het liefst de kalveren zo snel mogelijk in groepjes huisvest. De voordelen van gepaarde huisvesting of duo-opfok zijn onder meer minder stress bij het spenen, snellere gewichtstoename en bevordering van de opname van ruwvoer. Belangrijk is daarbij wel dat de huisvesting hiervoor geschikt is.

Agri-Plastics heeft het voortouw genomen in de ontwikkeling van dergelijke huisvesting. Geen kalverhut die ”geschikt” is voor duo-opfok, maar een kalverhut ontworpen vóór duo-opfok.

OPTIMALE VENTILATIE
Door middel van de ventilatieschijven aan de achterzijde, het 3-in-1 achterluik en de dakventilatie biedt de hut optimale ventilatie aan de kalveren. Door het verstellen van deze verschillende ventilatieopeningen kunt u de luchtstroom naar behoefte regelen.

PASSEND HEKWERK

De Dual XL Kalverhutten zijn leverbaar met een passend hekwerk voor uw bedrijf. Door middel van een eenvoudig gaashekwerk of een Deluxe hekwerk kunnen uw kalveren optimaal genieten van het buitenverblijf.

| IMPRESSIE

| PRODUCT SPECIFICATIE

De Dual XL Kalverhut is gemaakt voor het houden van 2 kalveren tot 8 weken.

SPECIFICATIES
Buitenafmeting
Binnenafmeting
Gewicht
249 l x 198 b x 145 cm
240 l x 188 b x 142 cm (8 m² incl. uitloop)
68 kg