| INDOOR KALVERHOKKEN

“ELK BEDRIJF IS ANDERS, DAAROM BIEDEN ONZE HOKKEN VOOR BINNEN VERSCHILLENDE AANPASBARE KENMERKEN”

 

Naast hutten voor buiten heeft Agri-Plastics ook een drietal systemen voor binnen in het assortiment. Elk van deze systemen beschikt over unieke voordelen zodat u een ruime keuze heeft om het systeem te kiezen dat het beste bij u past.

starterhok

| STARTERHOK

Door uw jongste kalveren huisvesting te geven die specifiek is ontworpen om aan hun behoeften te voldoen, kunt u uw kalveren helpen een goede te maken. De hokken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. Zo is er altijd wel een uitvoering die bij u en uw bedrijf past.

Lees meer …

Flexpen_groep

| FLEXPEN KALVERHOK

Met deze innovatieve oplossing voor kalverhuisvesting kunnen kalveren individueel of in groepsverband worden gehuisvest via het eenvoudig verwijderbare middenpaneel. U schakelt dus eenvoudig tussen individuele en groepshuisvesting zonder dat u hiervoor het kalf hoeft te verplaatsen.

Lees meer …

Drop-in-go

| DROP-IN-GO KALVERHOKKEN

Met de modulaire Drop-in-Go kalverhokken kunt u snel hokken opbouwen en afbouwen zonder gereedschap. Voorzien van een ruime draaideur zodat u eenvoudig toegang hebt tot het kalf. Elke bedrijf is anders, waar dit flexibele hok uitstekend op antwoord. U bouwt eenvoudig het aantal benodigde hokken op zoals deze het beste in uw bedrijf passen.

Lees meer …

CalfInUltraFlexPen.1_4c

| ULTRA FLEXPEN KALVERHOKKEN

De Ultra Flexpen kalverboxen vervangen de oude generatie Flexpen en Drop-In-Go kalverhokken.Met deze nieuwe oplossing voor kalverhuisvesting kunnen kalveren individueel of in groepsverband worden gehuisvest via het eenvoudig verwijderbare middenpaneel. Met dit systeem schakelt u dus eenvoudig tussen individuele en groepshuisvesting zonder dat u hiervoor het kalf hoeft te verplaatsen.

Lees meer …