| FOCUS OP VIJF

ONTWORPEN VOOR DUURZAAMHEID
De robuuste producten van Agri-Plastics zijn gemaakt om zowel extreme weersomstandigheden als dagelijkse slijtage te weerstaan, kalf na kalf, jaar na jaar. De 10 jaar garantie op onze kalverhutten bewijst hoe begaan we zijn met duurzaamheid.

GEMAK VOOR KALVEREN, MEDEWERKERS EN UZELF
Omdat het leven op een melkveebedrijf al druk genoeg is, zijn de kalverhutten van Agri-Plastics ontworpen voor maximale eenvoud en gebruiksgemak in elk stadium, van opbouw tot schoonmaken.

“LAGERE KALVERSTERFTE DOOR DOOR FOCUS OP VIJF”
Agri-Plastics streeft ernaar om het dierenwelzijn te maximaliseren door zich te richten op 5 levensbelangrijke kenmerken van goede kalverhuisvesting, wij noemen deze kenmerken de Focus op Vijf. Doordat we onze kalverhutten ontwikkelen met deze kenmerken in gedachten, helpen we u om de wijze waarop u jongvee houdt te verbeteren.

Agri-Plastics-Koe
Ventilatie

1. VENTILATIE

De kalverhuisvestingsproducten van Agri-Plastics zijn ontworpen voor een maximale verse luchtstroom zodat ammoniak tot een minimum wordt beperkt voor een betere gezondheid en beter comfort van de kalveren.

Strooisel

2. STROOISEL

Dankzij onze unieke strooiseldeuren waardoor strooisel snel en gemakkelijk kan worden aangebracht, hebben uw kalveren een schonere en gezondere omgeving.

Temperatuur

3. TEMPERATUUR

In alle kalverhuisvestingsproducten van Agri-Plastics is de temperatuur altijd comfortabel. We hebben onze producten ontwikkeld met het oog op de kalveren. Er is meer dan voldoende luchtstroming in onze hutten en hokken, waardoor de temperatuur steeds constant is.

Voeren

4. VOEREN

Kalverproducten van Agri-Plastics zijn ontwikkeld voor een optimale voeropname en veiligheid, van biest tot krachtvoer.

Management

5. MANAGEMENT

Met de ondersteuning van dé specialist in kalverhuisvesting is het management van uw kalveren gemakkelijker en rendabeler dan ooit!